Dermalogica beautybehandeling; omdat u uniek bent

Dermalogica is een van de meest innovatieve en slimme producten overgewaaid uit de Verenigde Staten. De gedachte achter dit merk is; een gezonde huid, dankzij een professioneel opgeleide schoonheidsspecialist. Het van origine zelfstandige familiebedrijf is uitgegroeid tot een groots complex in Los Angeles en kent inmiddels 50 landen met eigen vestigingen.

Het team van Studio7 kiest niet voor niets voor Dermalogica. U bent namelijk uniek, dus uw huid is dat ook. Doormiddel van de grondige huidanalyse; Face Mapping, wordt vastgesteld wat voor soort huid u hebt en welke problemen hierbij komen kijken. Kennis, opleiding en vakmanschap ontmoeten elkaar bij deze Dermalogica beautybehandeling.

Dermalogica behandelingen

30 minuten Behandeling   €  45,00
60 minuten Behandeling   |  €  90,50
90 minuten Behandeling   |  € 135,00

Wilt u meer weten over de behandelingen, Dermalogica en/of Face Mapping of heeft u andere vragen, kom dan gerust langs bij Studio7 of maak een afspraak. Het team van professionals adviseert en helpt u graag om zo de meest effectieve behandeling voor u te vinden. Geef u wensen daarom gerust aan bij een van de schoonheidsspecialisten van het team.

Al onze Dermalogica producten zijn verkrijgbaar via de webshop, klik op de button.

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0418 - 51 09 63 of loop eens binnen in onze kapsalon en beautysalon.

Studio7 dermalogica