| Studio7; omdat iedereen kwaliteit, aandacht en optimale verzorging verdient

Studio7 kent een onderscheidend concept met een Kapsalon & Beautysalon in één. Waar ontspanning, verzorging & schoonheid elkaar ontmoeten in één karakteristiek herenhuis midden in het hart van Zaltbommel.

Het is een doordacht duo concept voor Dames en Heren die zichzelf extra kwaliteit en aandacht gunnen. Alle wensen en behoeften worden met deze beautybelofte voor u uit handen genomen en zo mogelijk gerealiseerd.

Italiaanse prosecco op het buitenterras; smaakvol genieten van extra luxe
De stijlvolle sfeer van het herenhuis wordt verlengd met een elegant buitenterras. Geniet van een friszoete prosecco of een drankje naar keuze, voorafgaand, tijdens of na uw behandeling.

Wachten is vanaf nu verleden tijd. Het buitenterras biedt een rustige omgeving, comfortabele stoelen en een privé-terras met een kleine ‘touch’ van de fraaie Zuid-Franse sferen. Geniet ook tijdens een kleurbehandeling van de zomerzon en de frisse buitenlucht en vergeet even de tijd.

Met een buitenterras is Studio7 uniek als Kapsalon & Beautysalon in Zaltbommel. Een extra luxe, die aansluit bij de stijlvolle omgeving en servicegerichte instelling van het team.

Het team van Studio7 gunt u het beste, omdat u het beste verdient. Loop voor een afspraak gerust eens binnen, of neem contact met ons op. Tel 0418 - 51 09 63.

Studio7 werkwijze