| Lash Extend Wimper Extensions

Studio7 gespecialiseerd in Lash Extend Wimper Extensions. Het aanbrengen van de wimperverlenging geeft elke keer weer een prachtig eindresultaat. Wimperextensions zijn (nep) wimperhaartjes die aan de eigen wimpers worden bevestigd met een speciale lijm. Dit noemt men de one-by-one methode.

De lijm verstikt niet de eigen wimpers, uw wimpers groeien gewoon door en breken niet af. De eigen wimpers worden verlengd waardoor er een prachtige celeberty-look ontstaat.

De wimperextensions zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit Koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat ze zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating.

Leuk voor een speciale gelegenheid zoals trouwerij of een feest. Mocht u niet willen bijvullen, dan raden wij u aan de wimpers er af te laten halen door onze specialiste. Thuis afhalen kan uw wimpers af breken.

Wilt u altijd de show stelen met de met de mooiste wimpers? Dan kunt u ervoor kiezen de wimpers regelmatig te laten bij vullen voor een prachtige dagelijkse wimperlook.

Refill
Tussen de 3 en 6 weken vallen uw eigen natuurlijke haartjes uit, inclusief de bevestigde Wimper Extension. Bij een Refill behandeling vullen wij nieuwe haartjes op en haartjes die te ver van de wimperrand zijn afgegroeid. Wij raden aan elke twee weken een Refill behandeling te nemen voor het mooiste en volste resultaat.

• Draagcomfort
Door het lage gewicht van de Lash Extend extensions voelt u ze bijna niet zitten!
• Het effect
De Lash Extend Extensions zorgen voor mooie volle wimpers en heeft u geen mascara meer nodig!
• Altijd en overal
De Lash Extend Extensions zijn bestand tegen zon, zee, water, sauna enz.
• Ieder oog is anders
Zowel de dikte als de lengte kunnen op het oog worden afgestemd!

Prijslijst  
Wimper Extensions one by one  
Nieuwe set € 94,50
Refill 2 weken € 38,50
Refill 3 weken € 49,50
Refill 4 weken € 64,50
Verwijderen van de wimper extensions € 28,50
Wimpers verwijderen i.c.m. een nieuwe set € 20,50


Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?
Loop eens binnen in onze Beautysalon of maak een afspraak en bel 0418 - 51 09 63.

Studio7 Lash eXtend wimperextensions

 

Studio7 Lash eXtend wimperextensions